Malwarebytes simplifică gestionarea amenințărilor prin noi module de evaluare a vulnerabilităților și de gestionare a corecțiilor

Malwarebytes România

MalwarebytesTM, lider global în protecția cibernetică în timp real, a anunțat astăzi o extindere a platformei sale de protecție endpoint native Nebula pentru a include două module noi: Evaluarea vulnerabilităților și o previzualizare a modulelor Patch Management, ambele alimentate de OPSWAT. Împreună, aceste capabilități fac din oferta cuprinzătoare a Malwarebytes una dintre cele mai simple platforme de securitate end-to-end, ajutând organizațiile să oprească breșele de securitate.

Exploatarea vulnerabilităților software este o metodă de atac obișnuită, agravată de faptul că aproape 60% dintre încălcări au fost legate de o vulnerabilitate în care nu a fost aplicat un patch disponibil, potrivit unui sondaj Ponemon din 2019. Acest decalaj critic în protecție reprezintă o amenințare masivă, în special pentru organizațiile mici și mijlocii (IMM-uri) care este posibil să nu aibă personal IT sau de securitate cibernetică dedicat. Gestionarea și remedierea în timp util și cuprinzătoare a corecțiilor sunt esențiale pentru a îmbunătăți pozițiile de securitate și pentru a reduce riscul.

Malwarebytes abordează vectorul de amenințare a vulnerabilității software cu o soluție dezvoltată special pentru nevoile unice ale IMM-urilor. Adăugarea modulelor Malwarebytes Vulnerability Assessment și Patch Management va permite:

Inteligență acționabilă: Evaluați cu ușurință expunerea la amenințări prin identificarea și prioritizarea automată a vulnerabilităților software și ale sistemului de operare și ale aplicațiilor
Reducerea suprafeței de atac: îmbunătățiți timpii de răspuns la patch-uri pentru a restrânge fereastra de exploatare de către atacatori
Implementare ușoară: Nu este nevoie de agent suplimentar pentru a identifica vulnerabilitatea la punctele finale
Raportare și alerte: extindeți informațiile asupra problemelor din medii pentru a vă asigura că organizațiile știu exact ce puncte slabe există și cum să le corecteze
Control sporit: clienții își vor putea gestiona mai bine și mai activ procesele de corecție de la început până la sfârșit
„Organizațiile au astăzi un ecosistem digital complex, cu un amestec de aplicații terțe moderne și vechi, stratificate atât pe dispozitive noi, cât și pe cele vechi și pe sisteme de operare pentru server. Acest mediu de operare complex face aproape imposibil să fie conștienți și să remedieze activ actualizările, lăsând sistemele vulnerabile”, a declarat Mark Strassman, Chief Product Officer la Malwarebytes. „Modulele noastre de evaluare a vulnerabilităților și de gestionare a corecțiilor îndepărtează o povară grea pentru echipele IT, oferind vizibilitate, ajutând în același timp la prioritizarea și acționarea acestor vulnerabilități pentru a reduce dramatic expunerea la securitatea cibernetică.”

„În ultimii 18 ani, cadrul multiplatformă OESIS al OPSWAT ajută la asigurarea faptului că inginerii de software și echipele IT pot construi și implementa sisteme și infrastructură avansate de securitate pentru punctele terminale”, a declarat Hamid Karimi, VP Technology Alliances & OEM, OPSWAT. „Prin integrarea cadrului OESIS în noile sale module de evaluare a vulnerabilităților și de gestionare a corecțiilor, Malwarebytes își va permite clienților să identifice și să abordeze vulnerabilitățile prioritare într-un mod cuprinzător și simplificat.”

Ofertele gemene se bazează pe capabilitățile Malwarebytes, deja lider în industrie, disponibile în platforma de management Nebula. Detectarea, protecția și răspunsul eficiente și eficiente ale punctelor finale necesită nu numai o vedere cuprinzătoare a suprafeței de atac a unei organizații, ci și un mijloc de evaluare și prioritizare a amenințărilor pe baza imediată și a impactului lor potențial asupra afacerii organizației. Modulele Malwarebytes de evaluare a vulnerabilităților și de gestionare a patch-urilor vor contribui la realizarea acestui lucru, permițând clienților să acționeze rapid împotriva riscurilor. Clienții existenți Malwarebytes pot adăuga instantaneu noile module selectând opțiunile din consola lor Nebula cloud.

Cadrul OESIS este un kit de dezvoltare software (SDK) multiplatformă, versatil și modular, care permite inginerilor de software și furnizorilor de tehnologie să construiască produse avansate de securitate pentru punctele terminale. Ca soluție tehnologică dovedită și patentată, este de încredere furnizorilor independenți de software și hardware (ISV/IHV) lideri în industrie și este implementată în zeci de milioane de puncte finale pentru protecția securității cibernetice.

More great articles

Malwarebytes continuă să extindă platforma Endpoint Protection cu modulul de filtrare DNS

MalwarebytesTM, lider global în protecția cibernetică în timp real, a anunțat astăzi extinderea platformei sale Nebula cu un nou modul…

Read Story

Malwarebytes lansează VPN pentru mobil, extindând confidențialitatea și protecția cibernetică pe toate dispozitivele

Malwarebytes a anunțat Malwarebytes Privacy pentru dispozitivele mobile, o rețea privată virtuală de nouă generație (VPN).

Read Story

Informații despre securitate cibernetică

Doriți să fiți informat(ă) cu privire la ultimele noutăți în materie de securitate cibernetică? Înscrieți-vă la buletinul nostru informativ și aflați cum să vă protejați computerul împotriva amenințărilor.

    Arrow-up
    Beneficiază de 50% REDUCERE dacă migrezi de la un antivirus existent la Malwarebytes!
    This is default text for notification bar